• Erkende-loodgieter
  • Geen-voorrijkosten
  • Gratis-offerte
  • banner-050loodgieter

Loodgieter Groningen belt u als u met spoed een loodgieter nodig heeft. Wij behandelen alle binnenkomende telefoontjes met spoed.
Onze erkende loodgieters staan direct voor u klaar. Ook buiten onze reguliere werktijden (tussen 8 en 18 uur). Indien de werkzaamheden
voor 8 uur 's ochtends en na 18 uur 's middags of in het weekend dienen te gebeuren, hanteren wij een scherp, maar hoger tarief.

Dagelijks tussen 08.00 uur en 17.00 uur € 75,--* incl. 21 % BTW per uur en inclusief voorrijkosten en exclusief materialen.

Door de week tussen 17.00 uur s'middagsen en 08.00 s'ochtends 100% toeslag

Weekeind tarief 100% toeslag

* LET OP BIJ VERSTOPPING KAN EEN ANDER TARIEF VAN TOEPASSING ZIJN. DIT IS AFHANKELIJK VAN DE SOORT EN AARD VAN DE VERSTOPPING.

* Het eerste uur dient u volledig te voldoen.

Denk hierbij aan lekkages, verstoppingen CV ketel storingen en of andere nood situaties die in de provincie Groningen met spoed verholpen dienen te worden.

Onze loodgieters proberen altijd de kosten voor u zo laag mogelijk te houden, en zullen alleen de hoognodige reparaties uitvoeren, tenzij u dit anders wenst. Tijdens de reguliere werktijden maken wij de klus af, zodat u niet onnodig op kosten wordt gejaagd. Dit kunt u allemaal bespreken met de aan u doorverwezen erkende loodgieter.

De loodgieter geeft u van te voren een vrijblijvende en heldere prijsopgaaf. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Dus ook met spoed 050 loodgieter groningen

 

050 Loodgieter staat met spoed voor u klaar in de gehele provincie Groningen.
Wij zijn U graag van dienst met het oplossen van lekkages, verstoppingen, cv ketel storingen, en alle voorkomende loodgieters werkzaamheden in de onderstaande gemeenten: