• Erkende-loodgieter
  • Geen-voorrijkosten
  • Gratis-offerte
  • banner-050loodgieter

Waarom 050 Loodgieter Groningen?

help

050 Loodgieter Groningen belt u als u er zeker van wilt zijn dat u met spoed word geholpen en dat niet teveel betaalt! De werkzaamheden worden met garantie uitgevoerd. De loodgieter vraagt een redelijk tarief vanaf € 65,-- per uur inclusief btw en u betaalt geen voorrijkosten. Indien gewenst ontvangt u van te voren een gratis en vrijblijvende prijsopgaaf. Onze erkende loodgieters zijn werkzaam in de regio Groningen en kunnen u ook in noodgevallen snel van dienst zijn.

Waarom 050 Loodgieter Groningen?

help

050 Loodgieter Groningen belt u als u er zeker van wilt zijn dat uw werkzaamheden met spoed worden uitgevoerd door een erkende loodgieter uit Groningen met jarenlange ervaring, die veelal is aangesloten bij Uneto VNI. Daarmee worden alle werkzaamheden door een erkende loodgieter uitgevoerd conform de Algemene Voorwaarden voor Installatiewerk voor Consumenten, kortweg AVIC. De AVIC zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis.

 

logo    logo uneto-vni consumentenbond

Loodgieter Winsum, Hoe werkt het?

 

doorstromend toilet

Loodgieter Winsum belt u op 050 2110375 en wij brengen u direct in contact met de snelst beschikbare vakbekwame loodgieter in de regio Winsum. Deze loodgieter kan u telefonisch een prijsopgaaf doen of bij grotere klussen langskomen voor een vrijblijvende offerte. Bent u toe aan een nieuwe cv ketel dan adviseren wij u graag. 050 loodgieter Winsum is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08.00 uur tot 18.00 uur. 050 Loodgieter Winsum staat u graag te woord.

BEL:

050-loodgieter-Nummer-dark 

 

Of klik hier voor een

OFFERTE-button

 

Wij repareren: lekkage, verstopping, doorstromend toilet, druppende kraan, mankementen aan de verwarmings installatie, cv ketels, leidingen, en nog veel meer.

Maar u kunt ons ook bellen voor het aanleggen of verleggen van leidingen, afvoer, vloer verwarming, cv ketels en nog veel meer. Neem geheel vrijblijvend contact op met 050 loodgieter Winsum.

 

050 Loodgieter staat met spoed voor u klaar in de gehele provincie Groningen.
Wij zijn U graag van dienst met het oplossen van lekkages, verstoppingen, cv ketel storingen, en alle voorkomende loodgieters werkzaamheden in de onderstaande gemeenten: