• Erkende-loodgieter
  • Geen-voorrijkosten
  • Gratis-offerte
  • banner-050loodgieter

Waarom 050 Loodgieter Groningen?

help

050 Loodgieter Groningen belt u als u er zeker van wilt zijn dat u met spoed word geholpen en dat niet teveel betaalt! De werkzaamheden worden met garantie uitgevoerd. De loodgieter vraagt een redelijk tarief vanaf € 65,-- per uur inclusief btw en u betaalt geen voorrijkosten. Indien gewenst ontvangt u van te voren een gratis en vrijblijvende prijsopgaaf. Onze erkende loodgieters zijn werkzaam in de regio Groningen en kunnen u ook in noodgevallen snel van dienst zijn.

Waarom 050 Loodgieter Groningen?

help

050 Loodgieter Groningen belt u als u er zeker van wilt zijn dat uw werkzaamheden met spoed worden uitgevoerd door een erkende loodgieter uit Groningen met jarenlange ervaring, die veelal is aangesloten bij Uneto VNI. Daarmee worden alle werkzaamheden door een erkende loodgieter uitgevoerd conform de Algemene Voorwaarden voor Installatiewerk voor Consumenten, kortweg AVIC. De AVIC zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis.

 

logo    logo uneto-vni consumentenbond

050 Loodgieter Bedum

Loodgieter Bedum 050 belt u als u er zeker van wilt zijn dat u niet teveel betaald!

en dat de werkzaamheden met garantie worden uitgevoerd. De loodgieter vraagt een redelijk tarief van

€ 45,-- per uur inclusief btw en u betaald geen voorrijkosten. Indien gewenst ontvangt u van te voren een gratis

en vrijblijvende prijsopgaaf.

Tags: Loodgieter, Bedum

050 Loodgieter staat met spoed voor u klaar in de gehele provincie Groningen.
Wij zijn U graag van dienst met het oplossen van lekkages, verstoppingen, cv ketel storingen, en alle voorkomende loodgieters werkzaamheden in de onderstaande gemeenten: